!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Ekonomigruppen

Vid föreningsstämman 2015 bjöd föreningens kassör, Olle Isakson, in alla medlemmar med lite extra intresse för föreningens ekonomi till att starta en "ekonomigrupp". Tanken var att vi skulle träffas och göra djupdykningar i föreningens budget och långsiktiga underhållsplan. Allt i syfte att öka förståelsen och insynen i det som styr föreningens framtida ekonomi. 

"Ekonomigruppen" är, precis som alla andra grupper i föreningen, öppen för alla medlemmar att frivilligt delta i. Hör av dig till Jörgen Andersson, Ringvägen 33, om du är intresserad av att delta.

Kontakt: jorgen@brfanghasten.se


2017-10-23

Har du en fråga kring föreningens ekonomi?

Har du en brinnande fråga kring föreningens ekonomi eller en mindre fundering som du har burit med dig men inte tycker är värd ett mail till styrelsen?
Skriv i så fall dina frågor i ett mail till jorgen@brfanghasten.se så ser vi i Ekonomigruppen till att ta fram ett svar på vårt nästa möte och återkommer till dig.

Vill du veta detaljerna i vårt resonemang eller vill delta i diskussionen så är du varmt välkommen till Ekonomigruppens nästa möte den 23/11 kl 19-21 i föreningens festlokal.
Ingen fråga är för liten, så passa på att ställa den!

mvh

Ekonomigruppen


2017-05-20

Ånghästen – bakom siffrorna!

För andra året i rad presenterar föreningens ekonomigrupp ”Ånghästen – bakom siffrorna”. I denna skrift försöker vi ge en bredare och mer lättillgänglig information om föreningens ekonomi än vad årsredovisningen normalt gör. Ladda ned skriften här.

Med vänlig hälsning
Ekonomigruppen


2016-09-09

Brf Ånghästens Ekonomigrupp bjuder in till höstuppstart

Välkomna till Ekonomigruppens höstuppstart

Tid: Tisdag 20 september kl 19-21

Plats: Föreningens festlokal, ingång mellan MB 13 och 9

Föreningens Ekonomigrupp är en öppen och frivillig grupp för den medlem som är intresserad av föreningens ekonomi. Gruppen startades hösten 2015 med ambitionen att ge föreningens medlemmar en bredare och mer lättillgänglig information om föreningens ekonomi än vad årsredovisningen normalt gör. Under föregående höst och vår lärde vi oss mera om föreningens historia och ekonomiska utveckling. Inför årsstämman i maj sammanställde vi skriften ”Ånghästen -  Bakom siffrorna” som finns att ladda ned här: http://www.brfanghasten.se/showfile/?filID=245

Ekonomigruppen träffas den tredje tisdagen varje månad, kl 19-21. Nu är det dags att åter dra igång träffarna efter sommaruppehållet. Vi börjar hösten med att prata om vad vi gjort hittills och vad vi vill att Ekonomigruppen ska ägna sig åt under hösten och våren som kommer.

 Kontakt: jorgen@brfanghasten.se


2016-05-15

Vad som hänt sedan starten av gruppen kan du läsa här.

Vi presenterar först en tillbakablick på de år som gått sedan ombildningen. Därefter följer en mer detaljerad titt på 2015, året vi precis har lagt bakom oss, och till sist några kortare artiklar som blickar framåt. 

Har du funderingar kring föreningens ekonomi? Vill du berätta för oss vad du tycker om skriften vi just satt samman? Eller är du bara nyfiken på vilka Ekonomigruppen är och vad vi sysslar med? 

Torsdag 19 maj håller Ekonomigruppen ”öppethus” i Festlokalen. Kom förbi och prata ekonomi en stund under avslappnade former. Ingen fråga är för liten, eller för stor. 

Tid: 2016-05-19, kl 18-20

Plats: Föreningens festlokal 

Välkomna

Ekonomigruppen

Dokument

BakomSiffrorna2016.pdf 2016-05-15
BakomSiffrorna2017.pdf 2017-05-20
Utskriftvänlig version